bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - july 2017

Netti Starby

 
Så himla drygt
 
I fredags bokade jag hemleverans via postnord då jag har beställt grejer till kaninerna från zooplus. När jag bokade så sa dom på postnord att det kommer två paket under dagen mellan klockan 8-17. Klockan tio kom ett jätte stort paket och killen som levererade var så snabb att jag inte hann fråga om det andra paketet. 
Självklart låg inte allt i samma paket och då tänkte jag att det kanske kommer en till leverans på eftermiddagen? 
 
 
Klockan två orkade jag inte vänta längre så då ringde jag upp postnord igen för att fråga om det andra paketet. Det visade sig att dom hade glömt bort att leverera den och då bokades en ny hemleverans till imorgon. Hoppas verkligen att paketet kommer på förmiddagen så att jag slipper vänta i timmar igen för det känns så himla drygt. Speciellt när jag har semester och vill vara ute så mycket som möjligt. 
Ja det blev en bra start på min sista semestervecka haha.
 
Ungarnas kusin har fått för sig att hennes gosedjur fyller år idag så nu har hon ett gosedjurskalas hos sig. Ungarna cyklade nyss dit med ett varsitt gosedjur för att fira och dom får säkert jätteroligt. Själv så ska jag sitta vid datorn en liten stund, Börja med maten, städa om jag orkar och gå igenom bilderna som ligger kvar på systemkameran. 
 
Ni får ha en fortsatt bra dag och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg