bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - december 2015

Netti Starby

 
New in!
 
Här är lite nya produkter som kommer från lyko.se. Nagellacket från O.P.I ska målas över en färgad nagellack som ska göra färgen matt och ännu har jag inte hunnit prova den. Pennan som ni ser är en remover för nagellack som jag kan ta bort nagellacket som kommer utanför i kanterna. Den ser jag verkligen fram emot att få prova.

 
 
Det blev även två stycken läppstift då den ena är matt i en neutral färg och den andra åt rosa hållet men mer glansig. Jag hade hoppats att ena läppstiftet skulle matcha nagellacket men det gjorde den inte riktigt. Annars gillar jag självklart färgen ändå. 
 
 
/PUSS
 
Happy New Year!
 Bilder från ett år sedan
 
 
God morgon!
Jag ville bara kika in och önska er alla en trevlig nyårsafton samt visa några bilder från förra årets nyårsafton. Tyvärr hade jag bara bilder från telefonen för de övriga bilderna från systemkameran finns på datorn hemma hos barnens far.
 
Plaggen jag hade på mig då bar jag bara tillfälligt för att göra mig sexig inför barnens far (dåvarande sambo) som jag även lyckades med för han kunde inte släppa bort blickarna från mig :-D.
 
 
 Bild från ett år sedan
 
Så här såg mina nyårsnaglar ut förra året.
 
Vi hade planer att åka till några vänner men lillgrabben blev magsjuk mitt på dagen, sov hela eftermiddagen och var jätte pigg på kvällen. För att vara på den säkra sidan tog vi beslutet att vara hemma ifall han skulle bli dålig igen.
 
 
Bild från ett år sedan

Vi hade inte köpt hem någon mat heller eftersom vi var bortbjudna, men lite fanns det kvar i mataffären så en tre rätters middag fick vi ihop till slut. Till och med lillgrabben åt med god aptit.
 
Nu ska jag alldeles strax göra mig nyårs fin men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 
Coming soon


 
 
Jag har inte spanat så mycket på kläder den senaste tiden men när jag kikade hos Lindex hittade jag två jättefina stickade tröjor med ränder. De har inte landat i butikerna än men finns att spana in på hemsidan och länkar finns under kollaget.
 
Efter att jag spanade lite till hos Lindex.com hittade jag även två perfekta basjeans som skulle passa perfekt till dessa tröjor. Ett par mörkblå med utsvängda ben och ett par svarta jeans med hög midja.
 
Nu blir det bara mer och mer tjat om vårens trender och det känns liksom som vintern precis har börjat nu när snön äntligen är här. Men det är alltid lika härligt att ha något roligt att se fram emot!
 
 
/PUSS
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg