bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - september 2016

Netti Starby

 
Spara tid i din vardag med städhjälp
 
 
Att städa i sitt egna hem tillhör vardagen för de flesta då en del tycker att det är roligt och andra tycker inte det. Har man tidsbrist skjuter man oftast på städningen under veckan då det slutar med att det krävs i slutändan en riktig storstädning. 
 
 
 
Det är något som händer mig väldigt ofta. 
Veckorna när jag har mina barn hos mig finns det ingen möjlighet att städa under veckodagarna. Det är läxor, aktiviteter, matlagning, diska för hand och vips så är det läggdags. 
Då får jag ta igen städningen under helgen men egentligen vill vi vara ute för att hitta på något kul istället för att vara inne och städa.
 
 
 
 
En mysig lördagmorgon med en god frukost, vi gör oss i ordning och åker iväg på äventyr. När vi kommer hem är hela hemmet skinande rent då vi kan göra något annat roligt istället. 
Det handlar om att jag drömmer om en städfirma som hjälper mig med städningen för att spara tid. Då vill jag hitta en pålitlig städfirma med bra omdöme från nöjda kunder samt bra priser. HemMiljö är ett företag inom städtjänster som hemstädning, flyttstädning, med mera. Företaget låter väldigt lovande och du hittar hemsidan genom att klicka här <----
 
 
//PUSS
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag gnälla
 
Den här veckan har några småsaker hänt som gjorde mig på dåligt humör och nu behöver jag gnälla av mig lite.
 
 
☹️  Jag har fått en vagel eller finne under mitt ena öga innanför, det är svullet och det gör ont.
 
☹️  I helgen brände jag mig på ena armen när jag höll på med ugnen i samband med matlagning. Under veckan har det blivit ett sår som svider.
 
☹️  Jag har haft ägglossning då det innebär att jag får finnar i ansiktet. En av finnarna har blivit ett stort sår på ena kinden och den svider också.
 
☹️  Varje kväll har jag haft svårt att komma till ro och har sovit väldigt dåligt. Jag är sjukt trött med andra ord. 
 
☹️  På grund av allt det här så har jag känt mig ovanligt ofräsch varje dag den här veckan och det spelar ingen roll hur länge jag duschar eller hur mycket deodorant jag tar på mig.
 
 
 
 Men idag är det fredag och det gör saken mycket bättre för jag längtar redan tills arbetsdagen är slut. Jag vill ha sovmorgon, en lång dusch och lugn och ro. 
 
 
 
 
Annars ska jag bara ta det lugnt i helgen för att samla nya krafter för det är just det min kropp behöver. Jag har börjat att äta D-vitaminer nu för det är bra att börja med sådant redan nu eftersom det tar ett tag innan man märker resultat. Förra året glömde jag att börja med dom och sådär trött vill jag inte bli igen. 
 
På mitt jobb är jag innomhus hela dagarna, det är mörkt när jag åker till jobbet och det är mörkt när jag åker hem. Solen ser jag bara genom ett fönster om jag har tur och om det är mulet på helgerna missar jag solen en längre tid. Sådan otur hade jag förra året och jag minns att jag drömde mycket om solen eftersom det var något som jag längtade efter. Jag minns också att när jag väl hade chansen att gå ut i solen betedde jag mig som att jag aldrig hade sett solen i hela mitt liv LOL.
 
Jag får hoppas på en bättre vinter denna gång och får göra det bästa av situationen. Ha en bra fredag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 
Nyttig mellanmål
 
Har ni smakat på muggkaka med blåbär och kanel förut? 
 
I helgen provade jag några nya recept och ett av dom var muggkaka som är ett mellanmål. Det går väldigt fort att göra eftersom den ska gräddas i mikron och jag har aldrig bakat något i mikron förut så det här var en utmaning för mig. 
 
 
 

Ingredienser

Receptet gäller för 1 port

  • 1 dl havregryn
  • ½ banan
  • 1 ägg
  • 1 msk kokosflingor
  • 1 tsk malen kanel
  • ½ dl blåbär
 
 
 

Gör så här:

Blanda havregryn, banan, ägg, kokosflingor och kanel. Mixa blandningen slät och rör ner blåbären. Smörj en mugg med smör, häll i smeten. Tillaga i mikron 1,5-2 min på medelhög effekt. Servera kakan med kvarg eller vaniljsås.

 

 
 
Eftersom det här är ett nyttigt mellanmål så blir smaken inte söt och därför hade vi vaniljsås till kakan istället för kvarg. Men smaken är ju som baken!
 
 
//PUSS
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg