bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - february 2016

Netti Starby

 
Jewelry from Marc Jacobs
 
Här har jag plockat ut mina favorit smycken från Marc Jacobs. Jag älskar verkligen deras smycken eftersom jag gillar den stilrena stilen väldigt mycket. Om jag hade haft några tusenlappar över hade jag utan tvekan uppdaterat mina smycken med allt det här fina.
 
Länkar hittar ni under kollaget direkt till vardera smycke.
 
Usch idag har jag känt mig ledsen hela dagen efter en sak som hände igår men det vill jag inte skriva djupare om. Jag vill inte heller peka ut någon men förmodligen kommer det ett känslomässigt inlägg om jag behöver skriva av mig.
Nu ska jag försöka att inte tänka så mycket på det utan fokusera på något annat istället. "Ibland är det liksom lättare sagt än gjort". Men det är helt klart värt ett försök och vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
/PUSS
 
Sämst på blommor och växter
 
 
 
 
 
 
 
Jag kunde inte låta bli att fota mina söta kaktusar som äntligen har fått krukor. Innan satt dem i kaffekoppar eftersom jag inte hade några mindre krukor till dem. Jag är verkligen sämst på att ta hand om blommor men det kommer att bli spännande om katusarna kommer att överleva? Om katusarna skulle dö för mig då vet jag att blommor och växter inte är min grej.
 
På jobbet är jag ansvarig för alla blommor och jag varnade kollegorna att jag är sämst på att ta hand om blommor men hittills har bara två eller tre blommor dött under mina senaste två år på kliniken. 
 
Är ni duktiga på att ta hand om blommor?
 
 
/PUSS
 
Behöver återhämtning
 
 Bilder tagna förra lördagen
 
God morgon på er!
 
Jag har glömt att lägga upp dessa bilder förra veckan som togs 20/2 innan vi drog iväg till överraskningsfesten som var för pojkvännens bror.
 
Annars då?
Med mig är det bara bra förutom att jag är trött efter helgen. Hela förra veckan vabbade jag och i torsdags när barnen var feberfria åkte vi bort och igår eftermiddag kom vi hem. Nu är barnen hos sin far den här veckan och nu ska jag ta igen allt som jag inte har hunnit med förra veckan. Helst hade jag behövt en hel vecka för återhämtning känner jag just nu. 
 
Nu väntar en hel veckas arbete och den här veckan måste jag försöka att lägga mig i tid för det är verkligen inte roligt att vara trött varje dag. Alldeles strax är jag framme på jobbet men vi ses lite senare!
 
 
/PUSS
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg