bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - june 2016

Netti Starby

 
My style today
 
 
Här har jag plockat ut en grym outfit som jag vill dela med mig idag.
Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig använt någon body sedan jag var liten trots att jag tycker att det är väldigt snyggt.
Som ni ser har jag hittat en otroligt snygg body med snörning som jag hade matschat med ett par ljusblå jeansshorts som har hög midja. Att jag föredrar bekväma skor är liksom ingen nyhet och därför har jag plockat ut ett par platta skor i en tuff färg. En rosa bomberjacka i glansigt tyg tuffar till looken lite extra och gärna ett par solglasögon i kattögemodell som går i samma färg. Väska med utrymme är ett måste för mig där jag får plats med alla mina viktigaste nödvändigheter. 
 
Förresten?
Ni som bloggar hos blogg.se! Jag antar att ni har provat den nya appen som ska vara så himla bra? Personligen gillar jag inte att man inte kan ändra inläggen i utkasten både via mobilen och datorn. Eftersom jag oftast skriver på bussen måste jag kunna göra så och därför får jag googla på blogg.se och logga in där istället. 
 
Vad tycker ni som har testat?
 
 
//PUSS
 
❤️
Bluetooth-hörlurar
 
Jag hämtade ut ett paket i måndags där det låg i ett par ursnygga bluetooth-hörlurar från Sudio Vasa Blå. Det är så skönt att slippa trassliga sladdar och jag kan röra mig mycket friare med dem på mig. Perfekt för mig som gärna lyssnar på musik eller pratar i telefon samtidigt som jag grejar hemma. 
 
 
 
Hörlurarna är så otroligt snygga och man får med en hel del tillbehör som:
 
- Vasa Blå trådlös hörlur med 4 par extra gummihattar - Användarmanual och kvalitetskort - Förvaringscase i äkta läder - Metallclip - Laddningssladd - Batteri
 
 
 
 
Man kopplar ihop hörluren med en smartphone då man kan ta emot samtal med den inbyggda mikrofonen och kontrollera telefonen med fjärrkontrollen. Laddas via den medföljande Micro-USB-kabeln.
 
Jag valde färgen Rose Gold White och det finns även Rose Gold Blue, Rose Gold Black och Rose Gold Pink. 
Just har de en sommarkampanj där man får en snygg canvasbag när man köper en av deras produkter. Ni ser väskan på första bilden.
 
Om ni är sugna på likadana hörlurar har jag en rabattkod till er då ni skriver in Astaryby i kassan.
 
      * Samarbete med Studio 
 
 
//PUSS
 
En lista för mammor

Här kommer det några frågor för mammor som jag har lånat av Marie. Jag tycker att frågorna är intressanta och svaren är alltid roligt att dela med sig av så därför ville jag också svara på dem.

 

1. Hur många barn har du, och hur många planerar du att skaffa? Jag har två barn och jag ska inte ha fler barn. 

2. Ett redskap/verktyg som är barn/babyrelaterat som är ett måste? Självklart en barnvagn så att man kan komma ut med bebisen.

3. Något du älskar att göra med ditt/dina barn? Det jag älskar mest är att få gosa och pussa dem när de tillåter det.  

4. Hur har ditt liv förändrats sedan du fick barn? Nu har jag varit mamma i 10 år då jag har glömt bort hur livet var innan. Men jag minns att jag inte gillade andras barn men efter att min första dotter föddes blev det helt tvärt om. Än idag blir jag helt såld så fort jag ser en bebis eller ett litet barn.

5. Favoritbutik att shoppa till barnen och varför? På senaste tiden har det blivit mycket shopping från H&M eftersom barnen oftast hittar det de vill ha därifrån. Ungarna växer hela tiden och H&M har bra priser men nu är det inte många år kvar tills de upptäcker märkeskläder haha.

6. Har du alltid velat ha egna barn? Ja, när jag träffar den rätta mannen som jag vill skaffa  barn med var min dröm innan. Jag visste att det skulle bli en helt annan grej med egna barn istället för andras barn.

7. Det bästa som finns med att vara mamma? Det är all kärlek som man ger och får och att man faktiskt är en mamma till sina underbara barn.

8. Något mindre roligt med att vara mamma? Det är när jag får hög feber eller någon annan sjukdom som gör att jag knappt orkar göra något med mina barn.

9. Ditt bästa tips för en ny mamma? Alla barn är individuella så man ska inte jämföra andra barn med sina. 

10. Slutligen, visa oss en bild på dig och ditt/dina barn?

 

 

 

 Det är inte lätt att få en bild där vi alla tre ler fint mot kameran samtidigt haha.
 
 
//PUSS
 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg