bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - march 2017

Netti Starby

 
Den överlevande solcellslampan
 
 
 God kväll raringar!
För en vecka sedan lös det så här fint i min hall men nu är det fortfarande ljust ute. Inget fel med det utan jag tänkte just på att det har blivit en sådan skillnad på bara en ynka vecka.
 
 
Det blir väldigt sällan att jag tänder levande ljus under sommaren men på balkongen har jag gärna några solcellslampor. Jag har en solcellslampa som har legat kvar på balkongen hela vintern och konstigt nog funkar den fortfarande. Trodde att kylan och snön skulle förstöra den men ändå har lampan överlevt. Snacka om mirakel lampa!
Annars tänkte jag bara kika in här en liten stund för snart ska jag och barnen ha lite fredagsmys med en massa gott. Det blir eventuellt någon film för varken jag eller barnen gillar Let´s Dance som de flesta tittar på ikväll.
 
Ni får också ha en mysig kväll och vi ses senare mina raringar!
 
 
//PUSS
 
Ellos påsk
 
 Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Vattenkanna HÄR / 2. Duk HÄR / 3. Presentpåse HÄR / 4. Hängande ägg HÄR / 5. Bricka HÄR / 6. Girlang HÄR / 7. Vas HÄR / 8. Dekor ägg HÄR / 9. Fruktskål HÄR 
 
 
Jag nämde imorse att jag ska påskpyssla redan nu i helgen och hos Ellos finns det en hel del fint påskpynt. Det är liksom inte försent att klicka hem någonting eftersom beställningen hinner komma fram innan påsk. Jag vill ha någon fin korg på köksbordet där jag kan lägga i äggen som barnen ska måla. Det vore även väldigt fint att hänga upp några prydnadsägg i köket också.
Vi älskar att pyssla och ser verkligen fram emot helgen. 
 
 
//PUSS
 
Bort med vintern
 
Som jag nämde igår angående veckans accessoarer och skor!
Här är gårdagens outfit med samma sjal och sneakers som de övriga dagarna. Det blev en randig klänning från Åhlens och en bomberjacka från Lager 157.
 
 
Inget rosa den här gången men jag kom på att jag faktiskt har ett par ljusrosa sneakers i tyg som jag fyndade förra året hos New Yorker för ynka 99 kr. I helgen ska jag gräva fram mina vårskor och vårkläder samt rensa bort allt som har med vintern att göra. Jag vill inte se det längre!
 
Om två veckor är det påsk och eftersom barnen inte är hos mig nästa helg så ska vi pynta och pyssla redan nu i helgen. Vi måste även ut i skogen för att hitta grenar som ska sättas i en kruka utanför ytterdörren där vi ska sätta fast fjädrar i olika färger. Det kommer att bli så mysigt.
Men vi väntar med att måla ägg till skärtorsdagen eller långfredagen så att vi har något att göra då. Vi blir bara hemma och jag har ingen släkt där vi bor så vi blir även själva. Det finns bara släkt från ungarnas pappas sida men det blir inte fören på söndag ungarna ska fira påsk med dom.
 
Ska ni fira påsk?
 
 
//PUSS
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg