bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - july 2016

Netti Starby

 
Mitt läge just nu
 
Hej på er mina älsklingar!
Jag har varit väldigt frånvarande från både bloggen och sociala medier i flera dagar på grund av flytten och för er som ni har läst i de senaste inläggen förstår varför. Det har hänt mycket mer än så men allt kan jag inte skriva här på bloggen för det är för personligt. 
 
 
 
Jag saknar er massor och speciellt att läsa era kommentarer och era underbara bloggar. En snabbis har jag haft möjlighet emellanåt men det är ändå inte samma som annars. 
 
Tyvärr blir jag lika kortfattad igen på grund av tidsbrist men jag har massor sparat i mitt utkast med inlägg som jag ser fram emot att plublicera. Jag älskar att få skriva av mig från mina tankar, känslor och mina intressen men tyvärr har inte tiden räckt till dessa dagar.
 
Ha det så underbart mina kära och vi ses när vi ses!
 
 
//PUSS
 
Fynd från Netto och nu ordnar det sig
 
 
 
 
Sist jag var och handlade på Netto fick en duschkräm och en kalender följa med mig hem. Duschkrämen doftar riktigt gott och jag tror den bara kostade 14 kr. 
 
Nu börjar det äntligen ordna sig för mig med flytten då jag får flytthjälp på måndag. Så himla skönt att jag kan släppa det nu. Igår gick jag som sagt med en hel del grejer till den nya lägenheten och det känns verkligen i kroppen idag. Därför tar jag en paus från bärandet idag och fokuserar på att packa så mycket som möjligt. Det regnar idag också och då passar det riktigt bra. 
 
Nu ska jag fortsätta här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 
Allt är emot mig
 
 
Det är mycket som går runt i mitt huvud just nu och alla planer bara skiter sig. Som ni vet är jag mitt uppe i en flytt, jag har varit sjuk och den här gången måste jag sköta allt själv. Förra gången jag flyttade var för snart ett år sedan då jag flyttade  ifrån barnens far mot min vilja. Då hjälpte han mig. Det är han som har sitt nätverk här där vi bor och när han backar och inte vill hjälpa mig så betyder det att jag måste klara allt själv.
 
Idag fick jag äntligen tillgång till lägenheten då samtalet kom klockan 12:00. Sedan dess har jag gått till den nya lägenheten med grejer fram till klockan 20:00 då jag orkade inte mer. Grannar i området sa till mig att jag måste vara rädd om ryggen haha. Envis som jag är så kunde jag inte sluta ändå.
 
Det jobbigaste är att jag inte kommer få någon hjälp alls med flytten för de som hade erbjudit sig kan inte hjälpa mig längre. Jag har ringt en flyttfirma men de kan inte heller lova något ännu. Det känns som allt går emot mig, min rygg värker, jag hinner inte laga mat, mina barn kommer på söndag. Just nu önskar jag att det händer ett mirakel.
 
 
 
//PUSS
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg