bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - june 2017

Netti Starby

 
För kaninernas skull
 
Ikväll har vi bakat förfullt och har inte haft tid för annat!
 
 
Tösen cyklade till sin far medan jag har tagit hand om resten här. Idag har det varit storm så vi avvaktade med att gå ut under dagen. Men det gjorde inget efterom vi hade så mycket att göra inför kalaset som är imorgon Men vi kom ut en en stund med kaninerna ändå och då på nya ställen för dom. Att spinga runt med en kanin måste se riktigt roligt ut från andra håll och jag tänkte äsch! "Vem bryr sig och det här gör vi för kaninernas skull!" Utanför Stockholm där jag är uppväxt så var det mycket vanilgare att man gick ut med kaniner än vad det är här. 
 
Nu ska jag forstsätta med allt som behövs göras här men vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 
 
Midsommarafton
 
 Bättre sent än aldrig men här kommer ett inlägg om min midsommarafton.
 
Jag och mina barn hade semester och var hos min mamma samt min syster i Stockholm då vi firade midsommarafton med övrig släkt.
 
 
Först gjorde vi oss fina hemma hos min mamma och här ser ni en bild på finaste tösen med sin mormors katt.
 
 
Jag hade planerat dagen innan att hitta något blommigt i Täby Centrum men hittade dock inget. Tillslut efter alla besök i alla möjliga butiker så fick det bli en ljusrosa topp som jag hittade inne på Cubus. Någon underdel hittade jag inte så därför fick det bli en långkjol med slits som jag hade med mig.
 
 
När vi kom hem till våra släktingar så promenerade vi bort mot en festplats där det var en massa folk som tittade eller dansade runt midsommarstången.
 
 
Lilleman tyckte att det var töntigt och ville absolut inte dansa runt midsommarstången.
 
 
Det ville inte tösen heller med hon ville ändå vara med på bild.
 
 
Så vi stannade inte kvar på festplatsen så länge eftersom ungarna tyckte att det var tråkigt och det tyckte även vi vuxna så det gjorde inget.
 
 
Lilleman höll för öronen hela vägen därifrån eftersom man hörde musiken trots att vi var långt bort från festplatsen. Dom spelade "små grodorna" och då frågade jag lilleman om vi kunde dansa och då blev han ännu surare.
 
 
Vi hade jättefint väder och när vi kom tillbaka satte vi oss ute på deras framsida med ett glas kallt.
 
 
Sedan blev det sill med potatis och jag som aldrig har gillat sill förut gillade faktiskt det i år. Jag har kanske blivit vuxen?
 
 
Åh jag älskar deras inredning inne på toaletten och här ser ni en bild.
 
 
I området finns det en lekplats där ungarna hittade några barn att leka med.
 
 
Medan grillen var igång så visade tösen för mormor när hon hjular.
 
 
Samt även andra konster.
 
 
Sedan var det dags att äta igen och jag passade på att ta bilder innan alla var till bords. Därför ser ni inget kött på bilderna.
 
 
Herrgud vad vi åt och så himla gott det var.
 
 
Efter maten blev det kaffe och kaka. Senare på kvällen åkte vi tillbaka hem till ungarnas mormor då vi lyssande på gamla godingar en stund innan vi nattade kuddarna.
 
 
//PUSS
 
Blommor får jag aldrig nog av
 
 This post contains adlinks from Adviral


Blus, Riverisland / Kjol, Missselfridge / Blå skor, Zalando / Klänning, Zalando / Rosa skor, Zalando / Parfym, Eleven

 

Som rubriken lyder så får jag aldrig nog av blommor och det vill jag se mera av hela sommaren ut. På midsommarafton ville jag ha på mig en blommig blus men hittade dock inte den rätta så det blev något helt annat. Jag har inte visat bilder ännu från min midsommar eftersom jag har inte hunnit att gå igenom alla bilderna från systemkameran. Men senare idag ska jag visa bilder för er då ni även får se hur jag gick klädd på midsommarafton och vad vi gjorde.

 

//PUSS

Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg