bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Netti Starby - january 2016

Netti Starby

 
Jag toksaknar!
Hej på er!
Då är snart denna helg över och imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter. I fredags tog jag denna bild med ungarna och som vanligt gjorde dem grimaser. Självklart kunde jag inte låta bli att lägga upp bilden på min Facebook för barnen är ju för söta :-D.
 
 
 

Idag har lillgrabben varit på kalas hos en klasskompis som fyller år och stortjejen har färgat sitt hår med en färg som bara sitter i några tvättar. Men nu sitter jag i min ensamhet för ungarna har åkt till sin pappa för nu är det pappa-veckan för dem. Jag saknar dem redan men en vecka går liksom väldigt fort ändå. 
 
På fredag ska jag äntligen åka hem till min pojkvän som jag toksaknar massor och hoppas att veckan kommer att gå snabbt. Det är jobbigt att vi bara kan ses varannan helg men det är ändå härligt att sakna varandra. Han har varit lite sjuk i helgen och då ville jag vara hos honom för att pyssla om honom men det får vi ta igen nu till helgen. 
 
Nu ska jag redigera bilder och läsa en massa bloggar men vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS
 
Boyfriendjeans
 
Boyfriendjeans är så galet snyggt tycker jag och speciellt när de är riktigt slitna och är i ljus denim. Till våren kommer jag förmodligen att bo i boyfriendjeans och jag längtar redan!
 
 
 
På inspirationsbilderna ser ni några exempel på hur jag tycker det är snyggast att matcha dem och här nedanför har jag plockat ut tre stycken favoriter som jag vill tipsa om.
 
 
 
 
Ju trasigare desto bättre och de översta till vänster äger jag redan. Jag har dem i en storlek större för att jag vill ha jeansen extra stora och lösa :-D.
 
Gillar ni boyfriendjeans? 
 
 
/PUSS
 
 
Instagram
Här kommer mina senaste bilder från min instagram!
 
 
Det är en bild på mina nya kaktusar som står tillfälligt i kaffekoppar tills jag har hittat krukor till dem. För ett par veckor sedan fick stortjejen låna mitt löshår från rapunzel of sweden och hon blev så fin i det. Hon vill låna det till skolavslutningen säger hon och självklart ska hon få göra det. Förra veckan slutade en praktikant på mitt jobb och då bjöd han på en jättegod tårta som jag självklart blev tvungen att ta en bild på.
 
Jag heter @netti108 på instagram ifall ni vill följa mig där och självklart kommer jag att följa er också!
 

/PUSS
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg